Βρίσκεστε στο παλιό site της ΕΨΕ το οποίο δεν ενημερώνεται πια. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο νέο.

 

"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Επιστημονική Δραστηριότητα

 • Το επίσημο συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας είναι το «Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής», το οποίο γίνεται κάθε δύο χρόνια σε περιφερειακές πόλεις της Ελλάδας.
   
 • Η ΕΨΕ διοργανώνει τοπικά συνέδρια και επιστημονικές συναντήσεις ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με τις τοπικές ιατρικές οργανώσεις και κοινότητες, με στόχο την ευαισθητοποίηση των ιατρών και των επαγγελματιών υγείας σε θέματα ψυχικής υγείας.
   
 • Διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ψυχική υγεία που απευθύνονται σε κληρικούς σε συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος.
   
 • Η ΕΨΕ διοργανώνει περιφερειακές επιστημονικές συναντήσεις και συνέδρια σε συνεργασία με διεθνείς επιστημονικούς οργανισμούς.
   
 • Συνεργάζεται με άλλες Ψυχιατρικές Εταιρείες βαλκανικών χωρών και οργανώνει συνέδρια προκειμένου να βοηθήσει στην προαγωγή και την πολιτική Ψυχικής Υγείας στην περιοχή των Βαλκανίων.
   
 • Σε συνεργασία με τις Πανεπιστημιακές Ψυχιατρικές Κλινικές και την Ένωση Ελλήνων Ειδικευόμενων Ψυχιάτρων, διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ψυχιατρική, που απευθύνεται στους έλληνες ειδικευόμενους στην Ψυχιατρική εμπλουτίζοντας το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα και προάγοντας την μεταπτυχιακή ψυχιατρική εκπαίδευση στην Ελλάδα.
   
 • Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία είναι ο επίσημος σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας. Αντιπροσωπεύει την Ελληνική Ψυχιατρική και τους Έλληνες ψυχιάτρους στους διεθνείς οργανισμούς και έχει ρόλο πραγματογνώμονα για τις εθνικές αρχές και τους άλλους ιατρικούς ή κοινωνικούς οργανισμούς.