Βρίσκεστε στο παλιό site της ΕΨΕ το οποίο δεν ενημερώνεται πια. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο νέο.

 

"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Ειδικευόμενοι Ψυχίατροι - Τι είναι

Tον Μάιο 1995 ιδρύθηκε στην Αθήνα η Ένωση Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων (Ε.E.E.Ψ.)

Oι στόχοι της Ενωσης είναι:

  1. Η εξασφάλιση της συνεργασίας των Ελλήνων Ειδικευομένων στη  Ψυχιατρική, με σκοπό την επεξεργασία και προώθηση προτάσεων γιατην αναβάθμιση της Ψυχιατρικής εκπαίδευσης στη χώρα μας κατά ομοιογενή τρόπο.
  2. Η συνεργασία με Εθνικούς φορείς και οργανισμούς που έχουν ανάλογο αντικείμενο, με σκοπό την προώθηση των στόχων της ΄Ενωσης.
  3. Η ανάληψη πρωτοβουλιών για την επιμόρφωση των μελών της.
  4. Η εκπροσώπιση των Ελλήνων Ειδικευομένων στο European Forum for all Psychiatric Trainees (E.E.P.T) και μέσω αυτού του οργανισμού σε άλλες διεθνείς οργανώσεις.

Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει εκπρόσωποι της ΄Ενωσης σε οκτώ συναντήσεις του E.F.P.T. Η πέμπτη συνάντηση είχε γίνει στην Αθήνα στις 28-29 Μαρτίου 1997, με συμμετοχή εκπροσώπων 17 χωρών. Έχουν τελεσθεί έξι Πανελλήνιες συναντήσεις της Ενώσεως μέχρι σήμερα, μέλη της έχουν διοργανώσει στρογγυλές τράπεζες και ομάδες εργασίας για την ψυχιατρική εκπαίδευση στην Ελλάδα και εχουν συμμετάσχει σε συνέδρια, συμπόσια και στρογγυλές τράπεζες με θέμα την εκπαίδευση.

Η 1η Εκπαιδευτική διημερίδα στην Αιδηψό στις 2-3 Δεκεμβρίου 2000,που συνδιοργανώσαμε με την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία, συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό των ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Ελλάδας και συνέβαλε στην ενημέρωση, σε σημαντικούς τομείς της σύνχρονης Ψυχιατρικής, καθώς και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τους στόχους της Ενώσεως μας .

Προυπόθεση ενεργούς συμμετοχής στις δραστηριότητες της Ενωσης είναι η εγγραφή στην Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία σαν δόκιμο μέλος. Η ετήσια συνδρομή των μελών της Ενωσης ειναι Euro 6.00.