Βρίσκεστε στο παλιό site της ΕΨΕ το οποίο δεν ενημερώνεται πια. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο νέο.

 

"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Πρόσκληση στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στο 27 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής στο Ηράκλειο, 18-20 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Atlantic Acquila. Επιλέξαμε αυτή την ασυνήθη ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου για να μην συμπέσει με τις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις εντός του Μαΐου.

Περισσότερα...

 

Σεμινάρια “Η Συστημική Ψυχοθεραπεία στην Ψυχιατρική Κλινική Πράξη” 2018-2019. Διοργάνωση : Β΄ & Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ και Κλάδος Ψυχοθεραπείας της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Η Β' και η Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ και ο Κλάδος Ψυχοθεραπείας της ΕΨΕ ανακοινώνουν την έναρξη σεμιναρίου ευαισθητοποίησης στην συστημική ψυχοθεραπεία οικογένειας και ζεύγους με τίτλο «Η Συστημική Ψυχοθεραπεία στην Ψυχιατρική Κλινική Πράξη».

Περισσότερα...

 

Σεμινάρια Προάσπισης Ψυχιατρικής Πρακτικής 2018-2019, του Κλάδου Προάσπισης της Ψυχιατρικής Πρακτικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Κλάδος Προάσπισης Ψυχιατρικής Πρακτικής της ΕΨΕ, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του 26ου Πανελληνίου Ψυχιατρικού Συνεδρίου. Σκοπός του κλάδου είναι να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη υποστήριξης των ψυχιάτρων αλλά και των άλλων επαγγελματιών ψυχικής υγείας κατά την άσκηση του επιστημονικού και επαγγελματικού τους έργου. Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας, αμέσως ή εμμέσως, ότι στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών μας, εκτιθέμεθα με σταθερά αυξανόμενο ρυθμό σε υψηλούς κινδύνους ποινικών και αστικών ευθυνών. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι νέο αλλά οι διαστάσεις του προκαλούν μεγάλη βλάβη προσωπική, συναισθηματική, οικονομική και κοινωνική σε όλους όσους εμπλέκονται σε τέτοιες νομικές περιπέτειες.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 15:24)

Περισσότερα...

 

Σεμινάρια Τέχνης & Ψυχιατρικής 2018-2019, του Κλάδου Τέχνης & Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Τέχνη και Ψυχιατρική» που οργανώνεται από την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Κλάδο «Τέχνη και Ψυχιατρική» έχει στόχο:

  • Να αναδείξει την αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στην Τέχνη και στην εκφραστική ικανότητα των ψυχικά πασχόντων.
  • Να διερευνήσει τον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ της Ψυχιατρικής και της Τέχνης, εκεί όπου η Τέχνη εμπνέεται από την Ψυχοπαθολογία και όπου η Ψυχοπαθολογία αξιοποιεί την Τέχνη ως προς την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης γενικότερα αλλά και της παθογένειας ειδικότερα.

Περισσότερα...

 

Σεμινάρια Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας 2018-2019, του Κλάδου Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και κατά τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα Σεμινάρια που διοργανώνει ο Κλάδος για ενημέρωση των συναδέλφων, κυρίως των νέων, σε πρακτικά θέματα Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας.

Περισσότερα...